De Zegening

Uitleg over de Zegening

We verlangen allemaal naar liefde. Het huwelijk is voor de meesten van ons het ultieme symbool van liefde. Het is een verklaring en een belofte. Maar zou een huwelijk meer kunnen betekenen dan alleen het geluk van een echtpaar?
Is het misschien zo dat in een wereld waar veel huwelijken eindigen in echtscheiding en waar veel mensen ervoor kiezen helemaal niet meer te trouwen er iets mist in het huwelijk? Is het huwelijk nog belangrijk?
Vader Moon en zijn vrouw Hak Ja Han zeggen nadrukkelijk 'Ja', het huwelijk is heel belangrijk! Niet alleen is het huwelijk de kern van hun boodschap, ook is dit vanuit het vereniging's beginsel de bouwsteen van een wereld van vrede en de plek waar God's liefde wordt geboren. Door de World Peace Blessing (De Speciale Huwelijks Inzegening) komen huwelijken op een hoger niveau te staan en gaan deze verder dan alleen het geluk van het echtpaar. Het ontvangen van de Zegening betekent dan ook de beslissing om zich samen voor iets groters in te zetten. Lees meer over de Zegening voor Wereldvrede

Hoe kan ik deelnemen aan de Zegening

Wilt u ook samen deelnemen aan de World Peace Blessing dan kan dat natuurlijk. Voordat de Corona pandemie uitbrak konden echtparen die wilden deelnemen meedoen met een inzegenings ceremonie. Een verslag van zo'n inzegening vindt u hier.
Nu is dit natuurlijk op dit moment niet meer mogelijk maar daar is wel een oplossing voor. Binnenkort zullen we de items die nodig zijn voor deze ceremonie beschikbaar stellen zodat u deze bij ons kunt bestellen. Eens in de maand zal er dan een online zegengings ceremonie plaatsvinden waaraan u dan kunt deelnemen. Meer informatie hierover komt binnenkort beschikbaar. U kunt natuurlijk ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website. Lees meer over hoe u kunt deelnemen aan de Zegening voor Wereldvrede

Zegening voor Wereldvrede in den Haag

Op 21 januari is er een World Peace Blessing gehouden in de Christus Triomfator kerk in den Haag. Er namen 75 mensen deel aan deze mooie gebeurtenis waaronder dominees van verschillende denominaties en vertegenwoordigers van verschillende religies.
Enkelen van hen gaven korte toespraken waarin ze de betekenis en het belang van het huwelijk toelichten.
Hans Campman gaf een een presentatie waarin hij uitlegde dat het huwelijk en gezin noodzakelijk zijn voor iedereen, om stapsgewijs een hart van liefde te kunnen ontwikkelen.
De plechtigheid zelf bestond uit het drinken en met elkaar delen van de heilige wijn en het besprenkelen van de deelnemers met heilig water. Lees meer over deze Zegening voor Wereldvrede in Den Haag